ELECTRONIC LAB CROWAVE


ELECTRONIC LAB – CROWAVE

 

Dobro došli u elektroničku radionicu CroWave i izložbeni prostor dobre stare elektronike 🙂

 

Dobro došli na uvijek otvoreni sajam dobre stare vintage elektronike 🙂

Ova stranica namijenjena je informacijama, dogovorima, pregovorima, prijedlozima, mišljenjima, raspravama, ponudama i drugim komunikacijama vezanima uz kupnju, zamjenu ili razmjenu starih elektroničkih instrumenata, uređaja ili naprava.

Stranica je apsolutno informativnog karaktera i sve procjene podložne su svim vrstama argumentirane korekcije.

Stari elektronički uređaji mogu imati kolekcionarsku, dizajnersku, zabavnu, edukativnu ili sličnu namjenu tako da je za iste nemoguće definirati ni fiksnu cijenu ni fiksnu vrijednost jer ona ovisi o gledištu i stajalištu svakog interesenta za sebe.

Za mene osobno stari elektronički uređaji imaju prvenstveno edukativnu vrijednost, no pojedini očuvani primjerci svakako ulaze i u kategoriju ukrasno-izložbenih primjeraka.

S obzirom da ne postoje jasni ni jedinstveni kriteriji po kojima bi se odredila cijenova vrijednost nekog primjerka starog elektroničkog uređaja, osobno preferiram zamjene po sistemu godišta, raritetnosti, očuvanosti i porijekla određenog primjerka. Naravno, sve kombinacije su moguće 🙂

U donjoj tablici možete vidjeti popis uređaja iz moje kolekcije koje sam do sada uspio pregledati, opisati i objaviti. Ovaj popis će se stalno nadopunjavati.

Za svaku kolonu možete koristiti polja za traženje/filtriranje željenog pojma ili se poslužite skupnim SEARCH poljem za čitavu tablicu. Također klikom na TROKUTIĆE desno od naziva kolone možete vršiti uzlazna ili silazna sortiranja.

Klikom na SLIKU pojedinog uređaja otvara se stranica sa detaljnim opisom i recenzijom toga primjerka tako da točno znate o čemu je riječ.

Klikom na link KONTAKT otvara se e-mail forma za svaki pojedini uređaj preko koje možete pokrenuti raspravu za taj uređaj ili poslati općeniti komentar na e-mail autora

 

VAŽNO: Svrha ove stranice nije nikako prodaja ili rasprodaja moje kolekcije. Svrha ove stranice je omogućiti zaljubljenicima u dobru staru elektroniku da nabave pojedini uređaj koji bi svakako htjeli za svoje osobne kolekcije, a male su šanse da će ga pronaći na nekom drugom mjestu. Također, moja je želja proučiti što je moguće više različitih primjeraka dobre stare elektronike, te ću stoga rado zamijeniti neki svoj pregledani primjerak sa nekim koji još nikad nisam susreo.